cs@cs.ucy.ac.cy | +357-22-892700

| | | | MyCS Portal |

GCC Academy - Graduate Program, Διετές πρόγραμμα Full-time πρακτικής εξάσκησης

gccLogoGCC Academy

Η GCC προσκαλεί αποφοίτους πανεπιστημίων τεχνολογίας για δύο χρόνια εργασιακής εμπειρίας υψηλών απαιτήσεων

(Μια διετής γεύση από τον πραγματικό κόσμο της εργασίας και της τεχνολογίας)

Επενδύοντας στο ταλέντο και τη δίψα της νέας γενιάς για εργασία και σταδιοδρομία, η GCC ανακοινώνει την έναρξη του GCC Academy, ενός διετούς προγράμματος full-time πρακτικής απασχόλησης αποφοίτων πανεπιστημίων με ειδικό ενδιαφέρον και ικανοποιητικές ακαδημαϊκές επιδόσεις στις νέες τεχνολογίες.

Σκοπός του προγράμματος

Πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος Graduate GCC Academy είναι η υποστήριξη των ομάδων Networking, Security, Development (DevOps) και Cloud της GCC, στο πλαίσιο απαιτητικών και πολυσύνθετων υλοποιήσεων.

Με την τεχνική καθοδήγηση των εμπειρογνωμόνων της GCC, οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα εργαστούν για την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων αξιοποιώντας δημιουργικές προσεγγίσεις επίλυσης προβλημάτων μέσω προηγμένων μεθόδων.

Ένας εξειδικευμένος Manager θα βρίσκεται σε διαρκή, στενή συνεργασία με τους αποφοίτους, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των ικανοτήτων τους σε ζητήματα δικτύωσης, ασφάλειας, ανάπτυξης προγραμμάτων DevOps και cloud.

Σημαντικά οφέλη για τους συμμετέχοντες

Μια εταιρεία με ηγετική παρουσία που αγγίζει πλέον τα 35 έτη στον χώρο των τεχνολογιών ICT (Information Communication Technology), η GCC έχει δημιουργήσει τη δική της Ακαδημία, η οποία φιλοδοξεί να προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης σε κάθε σπουδαστή της.

Η Ακαδημία της GCC παρέχει κατάρτιση και αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις που καλύπτουν δύο (2) έτη εμπειρίας και εξειδίκευσης στους προαναφερθέντες τομείς. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα GCC Academy θα ξεκινήσουν από ορισμένες βασικές διαδικασίες για να εξελιχθούν σταδιακά μέσω της συμμετοχής τους σε ομάδες εργασίας, της πρακτικής εμπειρίας τους σε πολύπλοκα περιβάλλοντα, των απαιτητικών επαφών τους με πελάτες και της ολοκληρωμένης καλλιέργειας των δεξιοτήτων τους.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος GCC Academy, κάθε υποψήφιος/α συνάδελφος θα έχει πάρει μια ικανοποιητική γεύση από τον πραγματικό κόσμο της εργασίας και της αγοράς, αποκτώντας παράλληλα πολύτιμα εφόδια ώστε να χτίσει το είδος της καριέρας που επιθυμεί μέσα από νέους, απαιτητικούς ρόλους και ευθύνες.

Επιπλέον, θα έχει αποκτήσει εμπειρία σε projects υψηλών προδιαγραφών, αυξάνοντας τις πιθανότητές του/της να επιλεγεί σε κάποιον από τους τομείς σταδιοδρομίας που παρέχει η GCC στο προσωπικό της.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων και του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων, συνιστάται στους υποψηφίους να πληρούν τα ακόλουθα ελάχιστα κριτήρια καταλληλόλητας:

  • Πρόσφατος ακαδημαϊκός τίτλος με Bachelor ή Master που σχετίζεται, αλλά δεν περιορίζεται στους τομείς: Επιστήμη Υπολογιστών, Μηχανική Υπολογιστών, Μηχανική Δικτύων, Ασφάλειας Δικτύων, Κυβερνοασφάλειας και/ή Ανάπτυξη Λογισμικού
  • Ικανοποιητικέςακαδημαϊκέςεπιδόσεις
  • Άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας
  • Ενθουσιασμός και κίνητρο για σταδιοδρομία στην τεχνολογία και την καινοτομία
  • Επικοινωνιακές δεξιότητες και ευκολία ένταξης σε ομάδες

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά μέχρι τις 30 Νοεμβρίου μέσω της φόρμας που υπάρχει στην ειδική ιστοσελίδα https://www.gcc.com.cy/academy/ 

Ύστερα από την τελική επιλογή των συμμετεχόντων, το πρόγραμμα GCC Academy θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2022.

Λίγα λόγια για την GCC

Η GCC δραστηριοποιείται στην κυπριακή αγορά πληροφορικής, με πρωταρχικό στόχο να παρέχει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο επαγγελματικών υπηρεσιών και προϊόντων, προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.

Θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής στη Κύπρο, με παρουσία σε όλους τους μεγάλους και σημαντικούς οργανισμούς. Η επιχειρηματική κουλτούρα, οι δεξιότητες και η εμπειρία της την καθιστούν ειδική στον χώρο της, για να παρέχει ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις σε δημόσιο, ιδιωτικό, τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα, καθώς και στις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και κοινής ωφέλειας.